De voorbereidingen voor de derde editie van de GlibberTreel zijn alweer in volle gang. Ook dit jaar proberen we weer nieuwe spannende locaties aan te doen en te zorgen voor muziek en acteurs onderweg. Zet 22 september 2019 maar vast in je agenda!

Wat was het weer een feestje de tweede editie van de Leidse GlibberTreel!

 

Gesteund door 100 vrijwilligers en 20 sponsoren heeft de club een mooi evenement neergezet.

 

600 lopers liepen en fantastisch parcours van 6,2 km door de binnenstad van Leiden. Met een start bovenop de Burcht werd er gelopen dwars door het museum Boerhaave, de Nobel, Lemmy’s, Hoppezak, Augustinus, de Hortus Botanicus, Bik en Bik, en het vd Werffpark. Acteurs, muziek, haring en wittebrood en een biertje verhoogden de sfeer.

 

Ook al werkten de weergoden niet echt mee, toch kwamen alle lopers met een big smile over de finish.

We zijn over de helft! Schrijf je snel in als je mee wilt doen aan de tweede editie van de GlibberTreel!
Vrijwilligers zijn ook nog steeds welkom. Wil je graag helpen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na twee dagen hebben zich al ruim 250 lopers ingeschreven voor de tweede editie van de GlibberTreel.

Wacht dus niet te lang met inschrijven.

 

Vanaf 1 augustus 2018 is het mogelijk om in te schrijven voor de 2e editie van de GlibberTreel.
Dit kan via inschrijven.nl. De link naar deze site vind je onder het menu Inschrijven.
Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een uniek GlibberTreel T-Shirt te bestellen.

 

De eerste editie van de GlibberTreel was een daverend succes!
Het zal dus niemand verbazen dat een tweede editie in de maak is.

De organisatie is druk bezig met een nieuw parcours en verrassende extra’s onderweg.
Elk jaar weer een nieuw avontuur, de GlibberTreel zal nooit saai zijn.

Laat je dus ook dit jaar weer verrassen en loop mee dwars door de binnenstad van Leiden. De details volgen later maar zet 23 september vast in je agenda.

Aanbevolen wordt om met openbaar vervoer of met de fiets naar Leiden te komen, kom je toch met de auto dan is het advies om gebruik te maken van stadsparkeerplan Haagweg.

 

Het is ongelooflijk snel gegaan... De GlibberTreel is vol! We hebben het maximum van 500 deelnemers bereikt. Wil je de GlibberTreel toch meemaken? Geef je dan op als vrijwilliger of kom die 500 geluksvogels aanmoedigen. En schrijf alvast in je agenda: augustus 2018 inschrijven GlibberTreel!


De eerste editie van de GlibberTreel belooft al direct een daverend succes te worden. De inschrijving is pas zo’n 2 weken open en nu zijn er nog maar 15 startbewijzen beschikbaar. Dat wordt dus een druk bezocht hardloopevenement.

Grijp je (net) naast een startbewijs? Kom dan kijken en proef de sfeer van de eerste Leidse GibberTreel. Of geef je op als vrijwilliger, dan doe je toch mee!